• ny_tilbake

BLOGG

Gratis poseprøver kommer på!

Vi er nå en av de ledende one-stop service-produsentene for bagasje og bagger, med en vellykket eksportverdi på 2 milliarder i 2021. Vi har samarbeidet med 96 land de siste årene.I tillegg dekker våre kontorer, verksteder og lager et areal på 5000 kvadratmeter.Vårt firma ønsker tilpassede stiler og produkter velkommen.
De siste årene har vi lansert mange nye stiler som aksepterer tilpassede logoer, og har lang arbeidserfaring i kjente merker som Lancome, Coca-Cola, Nike, Adidas, Australian Football League og så videre.Alt vi kan tilby er høykvalitetsgarantier og gunstige priser.Dessuten er MOQ ikke høy og leveringstiden er veldig kort.
De siste månedene, gjennom den utholdende innsatsen til vårt produktdesign- og utviklingsteam, har vi lansert mange nye design og stiler av vesker.For å vise våre prestasjoner, og for å takke våre gamle kunder, tilbyr Ginzeal gratis korrekturtjenester.Vi kan gi gamle kunder våre utviklings- og designpakker gratis, som en referanse for gamle kunder for å utvikle nye produkter.
I tillegg, hvis gamle kunder har nye produkter, vennligst informer veskestilen og produktdesigndetaljer, vi vil arrangere gratis prøver.Slik som håndvesker, håndvesker, kosmetikkvesker og så videre.Nye kunder kan sende oss en e-post eller ringe og vi kan ha en grundig samtale,
Velkommen nye og gamle kunder til å kontakte oss, vi vil gi deg den beste støtten for bagasjeprodukter.
Vår oppsigelse er å la våre gamle kunder tjene mer penger og la nye kunder vokse med oss.Vi er villige til å jobbe hardt for at kundene våre skal realisere drømmene våre og realisere drømmene sine.Velkommen til Ginzeal.

Gi oss ideen din, vi bringer den til virkelighet!Kjærlighetsveske velger Ginzeal vi er alle her.

bag


Innleggstid: 09-09-2022