• ny_tilbake

BLOGG

Fordeler med Ginzeal Bag!

Våre fordeler for bestillingsprosessen:
1. 24 timer for OEM-prøve
— Vi har et eget prøvelagingsrom for rask prøveproduksjon.Eventuelle ideer fra våre kunder, vi kan alle gjøre dem til virkelighet for en nydelig veske.
2. Gratis design for å lage kunstverk
— Vi har vårt eget designerteam og kan tilby gratis kunstverk eller skisser slik at kundene raskt kan se produktdetaljer.
3. Ekte videoer tilgjengelig under produksjon
— Under bestillingen hvis kunder har behov for å se den virkelige videooppdateringen av produktene våre, kan vi umiddelbart tilby fra vårt eget verksted, så
de vil ikke ha noen bekymring eller bekymring.
4. 7-lags harde pakkekartonger
— Vi krever at pakketeamet vårt strengt bruker 7-lags harde eksportkartonger for å beskytte kundenes produkter for en sikker levering.
5. AQL 2.5 standard for kvalitetskontroll
— Hver posebestilling vil bli strengt dobbeltinspisert før sending i henhold til AQL 2.5-standarden, vår oppgave er å sørge for at kundene får perfekte varer for hånden.
6. Til rett tid lovet levering for diverse bud
— Vi har vår egen logistikkavdeling som er AAA-klasse logistikkbedrift i Kina, i stand til å finne det mest passende alternativet for levering i henhold til kundenes behov, forskjellige terminer og leveringsmåter er alle tilgjengelige.
7. Ettersalgstjeneste tilgjengelig
— Vi er ansvarlige for hver posebestilling og produkter vi produserer, i alle fall hvis kunder har klager på produktene våre, vil vi kunne løse det til kundene er fornøyde.
8. Regnskapsperiode tilgjengelig for VIP-kunder
— Vi er Yiwu-regjeringen oppdratt godt kreditert eksporterende hvitelisteselskap og har solid bankforsikring, vi er i stand til å gi våre VIP-kunder regnskapsperiode for bedre å vokse med hverandre.
Velg oss vil du få mer overraskelse!

nyheter 3


Innleggstid: 09-09-2022