• ny_tilbake

BLOGG

Hvordan bør kvinner bruke vesker til formelle anledninger?

Hvordan bør kvinner bruke vesker til formelle anledninger?

 

For damevesker i formelle anledninger, har jeg følgende personlige erfaringer: 1. Skille bruksanledninger.Til middag og fest, bør du ta en spesiell middagspose (liten, med paljetter eller refleks).Hvis det er praktisk å flytte på, bør det festes et skulderkjede som enkelt kan tas ut og tas tilbake.For forretningsanledninger er den egnet for store håndvesker med koffertstil.

2. Jo mer formell anledning, jo mer vanlig skinn med høyere kvalitet bør brukes til håndvesken, som kalveskinn og lammeskinn.Krokodilleskinn, øgleskinn, strutseskinn og andre lekre skinn er ikke egnet.Lerretsveske er ikke egnet for formelle anledninger.

3. Når du besøker andres hjem eller andre anledninger, er det bedre å ikke ha LOGO- og MONOGRAM-mønstre.4. Håndvesken (stil med kort håndtak) er mer formell enn skulderstilen (stil med langt håndtak), og cross-body-stilen er ikke egnet for formelle anledninger.Jo mer kontur posen er, jo mer firkantet eller rektangulær kan den stå oppreist.Zhao passer for formelle anledninger.

5. Følgende stiler med overdreven dekorasjon er ikke egnet for formelle anledninger (bortsett fra middag): nagler, rhinestones, stor lås eller lignende dekorasjoner, mønstermodelleringsdekorasjoner (som smilefjesposer) og vesker med overdreven soling og bart ( lokomotivposer)

6. Når det gjelder fargevalg foretrekkes mørke toner som sort, hvit, grå og brun, eller andre såkalte «høytidelige» toner.Det er bedre å bruke monokrom tone, og kan bruke to-tone (men hovedsakelig en tone), men unngå mer enn tre farger på pakken.

7. Det er bedre å ekko en farge på kroppen din

kvadratisk crossbody-veske for kvinner


Innleggstid: 25. februar 2023