• ny_tilbake

BLOGG

Hvordan bære en messenger bag og hvordan velge den

1. En skulder

Vekten av posen presses på den ene siden, slik at den ene siden av ryggraden komprimeres, og den andre siden trekkes, noe som resulterer i ulik muskelspenning og ubalanse, og blodsirkulasjonen til skulderen på den komprimerte siden påvirkes også til en viss grad.Effektene kan over tid føre til unormale høye og lave skuldre og krumning av ryggraden.Derfor passer den kun for vesker som ikke er for tunge å bære i kort tid.

2. Cross-body ryggsekk

Skulderstroppene er faste, ikke lett å skli av, og skulderleddene trenger ikke bevege seg fremover, noe som kan unngå pukkelrygg.Men det er fortsatt bare én side av skulderen, hvis bare én skulder brukes over lengre tid, kan det føre til deformasjon av skulderen over tid.

3. Håndbære

Dette er den enkleste posisjonen for å holde håndleddene og armene på linje.Ved å bruke overarms- og underarmsmuskulaturen er trapezius mindre involvert, og sjansen for å forårsake høye og lave skuldre er lavere.Fingergrepet er imidlertid begrenset, og vekten av posen er konsentrert om fingerleddene.Hvis posen er for tung, vil det føre til tretthet i fingeren.

Messenger bag utvalg ferdigheter

1. Strukturell design

Den strukturelle utformingen av messenger bag er den viktigste, fordi den bestemmer veskens ytelse i mange aspekter som praktisk, holdbarhet, komfort og så videre.Posens funksjon er ikke jo mer jo bedre, den generelle designen skal være enkel og praktisk og unngå fancy.Hvorvidt en bag er komfortabel avgjøres i utgangspunktet av bæresystemets design og struktur.Bæresystemet består vanligvis av en stropp, et midjebelte og en ryggpute.En komfortabel veske skal ha bredere, tykkere og justerbare stropper, midjebelter og ryggputer.Ryggputen skal helst ha svetteventilasjonsåpninger.

2. Materiale

Valget av materialer inkluderer to aspekter: stoff og komponenter.Stoffet skal vanligvis ha egenskapene slitestyrke, rivebestandighet og vanntett.De mer populære er Oxford nylonduk, polyester stiftfiberlerret, okseskinn og ekte lær.Komponenter inkluderer midjespenner, alle glidelåser, skulder- og brystremmer, deksel- og kroppsfester, eksterne stropper osv. Disse løkkene er vanligvis laget av metall og nylon og må identifiseres nøye ved kjøp.

3. Utførelse

Det refererer til kvaliteten på sømprosessen mellom skulderbeltet og veskekroppen, mellom stoffene, veskedekselet og veskekroppen osv. For å sikre nødvendig sømfasthet, bør stingene ikke være for store eller for løse.

Store tøyvesker


Innleggstid: 25. oktober 2022