• ny_tilbake

BLOGG

Hvordan velge og kjøpe damevesker?

Hvordan velge og kjøpe damevesker?

Noen sier at en veske er en liten verden for kvinner.Vesken representerer romantikken og ømheten i en kvinnes hjerte, og inneholder også tanker, sysler og interesser.Stilen og innholdet i vesken som kvinner liker kan gjenspeile en kvinnes personlighet.Så hvordan skal jeg velge en dameveske?

Etter høyde

 

1. Hvis høyden er mer enn 165 cm, prøv å velge en veske med en total lengde på ca 60 cm og størrelsen på et magasin vertikalt;

 

2. Hvis høyden er mindre enn 158 cm, bør du velge en veske som er ca. 50 cm lang og som kan lastes horisontalt i størrelsen på et magasin for å forlenge figurforholdet.

1. Høy og tynn: Du kan velge hvilken som helst stil av fasjonable dameveske.Imidlertid er større håndvesker og skuldervesker best for deg.Men hvis du virkelig liker den lille håndvesken, bare sørg for at den er helt nær skulderen.

 

2. Petite: petite vesker bør være det beste for deg, fordi for store vesker kan få deg til å se kortere ut.

 

3. Fullere kvinner: Det er bedre å velge en veske med en kurve, fordi denne typen veske kan understreke din kurveskjønnhet.Vesken skal ikke være for lang, rett over midten av midjen.Ikke bruk små poser, da ser du større ut.Det anbefales at du bruker mellomstore fasjonable damevesker

Etter anledningen

 

1. Daglige håndvesker: velg håndvesker med større størrelse så mye som mulig.Minn venner her: husk å ikke ta tak i vesken din og gå på shopping, konsekvensene vil være svært ille.

 

2. Håndvesker for formelle anledninger: For eksempel cocktailfester og fester, husk at kveldsklær og håndvesker skal passe godt sammen.Håndvesken med overlegen utførelse og kvalitet er ditt kloke valg.Du kan velge sateng, fløyel, lakkskinn, perleklede og så videre.Ønsker du å gjøre en mer langsiktig investering kan du velge sort eller noen metalliske farger.

 

3. Håndvesker til uformelle anledninger: Hvis du er fast kunde hos klubber og PUB-er, er det mer praktisk å velge billige håndvesker av høy kvalitet.Du trenger i hvert fall ikke bekymre deg for tapet hvis du mister dem.

Single nisje design skulder messenger salveske for kvinner en

 


Innleggstid: 20. februar 2023