• ny_tilbake

BLOGG

Hvordan velge fritidsveske for dame

Leisure Bag Shopping Guide
Uformelle vesker har gått inn i vår livssirkel med motens fotspor.Diversifiserte utviklingstrender og forskjellige stildesign har blitt dens lyse tegn.Etter trenden med uformelle klær, har fritidsvesker blitt en ny motestil.
Utvalg av fritidsvesker
Ser du på en hvilken som helst fritidsveske, så lenge det ikke er noen feil i følgende hovedelementer, så er denne vesken i utgangspunktet en veske med fint utførelse og pålitelig kvalitet.
Stropp: En viktig del av vesken, og også den mest sårbare delen.For å sjekke om det ikke er sømmer eller sprekker på stroppen, se om forbindelsen mellom stroppen og vesken er sterk.Vær oppmerksom på stroppene til alle typer vesker, og ryggsekkturister vil være mer oppmerksom på belastningen og fastheten til stroppene, så vær spesielt oppmerksom når du velger.
Tråd: Uansett om vesken er sydd med åpen tråd eller skjult tråd, skal stingene være jevne, og ingen trådender skal være synlige.Vær oppmerksom på om sømmen er rynkefri, om alle trådene er borte, og se om stedet der det er trådender vil forårsake poser.av sprekke.
Lim: Når du velger en pose, sørg for å trekke i hver del for å se om limet er godt festet.Spesielt noen mer fasjonable vesker, på grunn av deres flotte stil og utmerkede utsmykning, vil være veldig iøynefallende, men hvis disse pyntene ikke er sammenføyd veldig fast, vil den miste sine egenskaper.

Glidelås: Sjekk om tråden rundt er tett og om den er naturlig i inngrep med posen.Spesielt noen nøkkelvesker, kosmetikkposer og andre vesker som oppbevarer harde ting, bør vi være mer oppmerksomme på.
Knapp: Selv om det er et lite iøynefallende tilbehør, er det lettere å bytte ut enn en glidelås, så du bør være mer oppmerksom når du velger den.For vesker som ofte åpnes og lukkes, som CD-vesker og lommebøker, bør du være oppmerksom på det praktiske ved spennen når du velger.
De seks høydepunktene i OLs foretrukne casual bag
Kollokasjonshøydepunkt 1: vanlig skinn, med lyse og enkle farger, og modne vesker gir sjarm til antrekket.
Matchende høydepunkt 2: Det knallrøde krokodilleskinnet legger til topptekstur og forbedrer eleganseindeksen.
Matchende høydepunkt 3: Kaffetonen er rolig og atmosfærisk, egnet for OL-ere som liker en følelse av formalitet.
Samlokalisering høydepunkt fire: uformell og elegant design, utsøkte detaljer utlede eleganse.

Vedlikehold av fritidsveske i ekte skinn
Gode ​​intensjoner kan også bli til dårlige ting, og det samme gjelder vedlikehold av fritidsvesker i skinn.Hvis du feilaktig bruker rengjøringsmidler med grov tekstur, rengjøringsmidler i pulverform eller organiske rengjøringsløsninger, vil de forårsake ulik grad av skade på skinnet.Generelt sett er en mild såpeløsning tilstrekkelig for daglig rengjøring og vedlikehold (fukt læret med en fille og tørk det av, og bløt aldri læret i vann for rengjøring).Kommersielt tilgjengelige skinnrensemidler fungerer også godt og inneholder smøremidler for å holde selve skinnet smidig.Tøff smuss kan håndteres med milde rengjøringsmidler eller profesjonell rengjøring.Hvis læret er slitt, kan du påføre en ikke-fettet fargeløs skinnvedlikeholdskrem, la den trenge sakte inn, og deretter polere den med en ren og myk fille, som kan gjenopprette skinnets lyse glans og forhindre at læret tørker ut .

mote håndvesker for damer


Innleggstid: 27. desember 2022