• ny_tilbake

BLOGG

Hvordan takle den slitte lommeboken?Reparasjonsmetode for lommebokslitasje

Lommeboken er lett å ha på og skrelle etter lang tids bruk, spesielt i hjørnene.Når den først er slitt, vil den bli mer og mer alvorlig.La meg nå fortelle deg hvordan du skal håndtere den slitte lommeboken?

Hvordan takle den slitte lommeboken

1. Tørk først lommeboken ren, påfør deretter eggehvite på det slitte stedet, og påfør deretter et lag med skokrem når eggehviten er tørr.Fargen på skokrem bør velges i henhold til fargen på vesken.Svarte vesker bør belegges med svart skokrem, mens lette vesker bør belegges med hvit skokrem.Etter maling, vent til skokremen tørker.Hvis du er redd for at ferdighetene dine ikke blir jevne to ganger, kan du blande eggehvite og skokrem.For bedre effekt, påfør et nytt lag med lysende olje, og det slitte området vil ikke bli sett.

2. Hvis det ikke er skokrem, kan du også velge fargestifter.Velg fargestifter med samme farge som lommeboken for å smøre på den slitte delen av skinnvesken og gni den forsiktig.Etter at voksen siver inn i læret, vil slitasjemerkene dekkes.

Hvordan unngå slitasje på lommeboken

Selv de vakreste skinnproduktene vil ikke bli lagt til side for visning.Vi trenger dem også hver dag: de er like enkle som daglige nødvendigheter, de følger til og med med vår reise over hele verden.Derfor vil uansett skinnsko, skinnpynt, skinnvesker, reisevesker, skinnhansker osv. bli brukt.

Generelt sett er en mild såpeløsning nok til daglig rengjøring og vedlikehold (fukt den med en klut og tørk av den. Senk aldri lærboblen i vann for rengjøring).Skinnrensen som finnes på markedet er også svært effektiv, og inneholder smøremiddel, som kan opprettholde mykheten til selve skinnet.Vanskelig smuss må kanskje behandles med et mildt rengjøringsmiddel eller profesjonell rengjøringsbehandling.

Hvis læret er slitt, kan du påføre en ikke-fettete fargeløs skinnpleiekrem, la den trenge sakte inn, og deretter polere den med en ren og myk klut, som kan få skinnet til å skinne igjen og forhindre at læret tørker.

dame retro En-skulder mini firkantet kjede messenger bag A


Innleggstid: 16-jan-2023