• ny_tilbake

BLOGG

Slik fjerner du flekket hvit pose Og hva du skal gjøre hvis klærne er flekkete

Talentkupp 1:
For å forhindre at hvite skinnvesker flekker, vær alltid oppmerksom på olje, vanntetting, solbeskyttelse og brannforebygging.I tillegg til baking kan du også ta en del formaldehyd (konsentrasjon 30%) og løse den i 3 deler vann.Bruk denne vandige løsningen til å male hvite skinnvesker og tørke dem.Påfør deretter skjellakkløsning (en del skjellakk, 10 deler alkohol), så er det lett å redusere flekker.

Ekspertkupp 2:
Når du støter på problemet med hvordan du rengjør den hvite lærveskefargingen, kan du bruke en nøytral skumrens (den typen rent hvitt skum).Bare følg den vanlige metoden for å vaske duskposer, så kan det løses.

Talentkupp 3:
Under normale omstendigheter, hvis flekken av den hvite skinnvesken ikke er alvorlig, kan du prøve å rengjøre den med tannkrem.Velg vanlig tannkrem, klem den på den flekkede delen, og skrubb den forsiktig med børsten som vanligvis børster sko, og problemet med hvordan du rengjør hvit lærveskefarging kan snart løses.

Talentkupp 4:
Det er mange måter å rengjøre den hvite skinnvesken på, og metoden som ikke skader den hvite skinnvesken er å gni den kraftig med et viskelær.Dette er imidlertid veldig arbeidskrevende, så hvis du ikke er ledig og ikke har noe å gjøre, kan du velge å bruke eterisk olje eller en ren svamp for å tørke av skokremen som du vanligvis rengjør skoene dine.

Hva gjør du hvis den hvite posen er flekkete av klær

1. Du kan velge å bruke balsam eller en ren svamp for å tørke av skokremen som vanligvis brukes til å rense sko;

2. Du kan bruke en nøytral skumrens (den typen som er rent hvitt skum), og det kan løses etter vanlig metode for å vaske poser;

4. Under normale omstendigheter, hvis skinnvesken ikke er alvorlig flekkete, kan du prøve å rengjøre den med tannkrem.Velg vanlig tannkrem, klem den på den flekkede delen, og skrubb den forsiktig med børsten som vanligvis børster sko, og problemet med lærveskefarging kan løses raskt.

Forhindre skinnvesker fra flekker: Vær alltid oppmerksom på olje, vanntetting, solbeskyttelse og brannforebygging.Du kan også ta en del formaldehyd (konsentrasjon 30%) og løse den i 3 deler vann.Skjellakkløsning (1 del skjellakk, 10 deler alkohol), som gjør det lettere å redusere flekker.


Innleggstid: 26. november 2022