• ny_tilbake

BLOGG

Forskjellen mellom en clutch og en veske

Håndvesker og lommebøker er begge vesker, lommebøker er favoritten til mange menn, og håndvesker er foretrukket av mange kvinner.Selvfølgelig bruker noen kvinner lommebøker, og mange menn bruker håndvesker.Håndvesker og lommebøker er like i størrelse.Mange mennesker kan ikke se forskjell på håndvesker og lommebøker.I denne artikkelen kan du se forskjellen mellom håndvesker og lommebøker.

For det første forskjellen mellom en clutchveske og en lommebok.
Veske med berøringsskjerm
Forskjell 1: Ulike bruksområder

Clutcher brukes hovedsakelig til å bære små gjenstander eller til konkave former, men lommebøker brukes til å oppbevare sedler og bankkort osv. De to har helt forskjellige bruksområder og bør ikke brukes som én gjenstand.

Forskjell 2: Egenskapene er forskjellige

Den estetiske verdien av clutchen er mer verdsatt av mange mennesker, slik som mote og trend, mens den praktiske verdien av lommeboken er viktigere, som å være slitesterk.De to har forskjellige egenskaper, så designene er også forskjellige.

Forskjell 3: Størrelsen er forskjellig

Sammenlignet med lommebøker er clutchvesker generelt større og kan inneholde flere gjenstander.Og lommebøker er små nok til å lagre viktige ting.

Forskjell 4: Utførelsen er annerledes

Outsourcing av lommebok bruker vanligvis 20 nylontråd, men det er ingen klare krav til clutchveske.I tillegg er innsiden av lommeboken for det meste bomullstråd, og clutchvesken kan bruke forskjellige tråder.Derfor er utførelse av de to forskjellige og kan ikke forveksles.

Skal du holde moten godt er det veldig viktig å kjøpe en veske.Hvordan velge en veske?Hvordan velge en lommebok?Skynd deg og lær triksene og velg vesken akkurat for deg.

For det andre, kjøp av håndvesker

Vær mer oppmerksom på utvalget av clutchvesker av forskjellige lærmaterialer, for hvis du ved et uhell berører en hard gjenstand, kan det være fare for å knuse læret.Det anbefales å velge kuskinn først.Når du velger, bør du også vurdere din egen alder, yrke og klesstil.Det er best å velge i henhold til dine faktiske behov, ellers vil det ikke samsvare med det generelle bildet, og det vil virke brått.For eksempel bør en 25 år gammel profesjonell kvinne velge en håndveske i OL-stil, noe som gjør det mer profesjonelt å bære den på jobb.Valget av vesker er imidlertid forskjellig for ulike anledninger.Det egner seg for eksempel ikke å bruke en veske av stoff på et middagsselskap, men en delikat clutch av okseskinn bør brukes.

3. Veskekjøp

Lommeboken er en nødvendig personlig gjenstand.I det øyeblikket du tar den ut, vil den fremheve din egen smak og temperament.Derfor, når du kjøper, er det best å velge skinn, sjekk skinnskiltene nøye, og vær oppmerksom på om skiltene er merket med varemerker, fabrikkfabrikknavn, samsvarssertifikat.I tillegg bør også lommebokens glidelåser og knapper sjekkes.Generelt er gullbelagte bedre, og de er ikke lett å ruste og falme.Legg merke til at sømmene på lommeboken også skal være tette, ellers er det lett å bryte av snøret og skade.

Posen du kjøpte må brukes ofte for å være verdt pengene, men noen ganger er det veldig forvirrende hvordan du bruker den for å vare lenger.Hvordan bruke håndvesken?Hva er forholdsreglene for bruk av lommeboken?Skynd deg og ta en titt ned, lær deg tørrvarer.

For det fjerde, de fire reglene for bruk av clutchbagen

Ekko av samme farge: Fargen på vesken og fargen på klærne bør være i samme serie, slik at matchingen ikke ser brå ut, fordi vesken er en forlengelse av klærne, og ekkoet av samme farge kan skape en behagelig effekt.

Nesten fargetilpasning: Når to farger med forskjellige nyanser matches sammen, vil de ikke se så matte ut og gi folk en unik følelse.Det er en relativt avansert matchingsmetode.Denne metoden kalles også nær-fargematching-metoden.

Kontrasterende fargetilpasning: eventyrere som er vågale og kunnskapsrike kan prøve fargetilpasningsmetoden, ved å kombinere to farger som er uforenlige med vann og ild, vil effekten være fantastisk og iøynefallende.

Prikken over i'en: Lyse farger med lyse farger eller mørke farger med lyse farger kan spille prikken over i'en og tilfredsstille hjertet ditt med å tørke veskene dine.

Fem, lommebok bruker tre poeng

Velstandsbruksmetode: personer med fem elementer av metall, bruker gull eller hvit lommebok;personer med fem elementer av tre, bruker en blå eller grønn lommebok;personer med fem elementer av ild, bruk en rosa eller kjøttfarget lommebok;fem elementer av vann, bruk en himmelblå eller mørkeblå lommebok.

Bekymringsfri bruk: Hvis du vil bruke lommeboken med ro i sinnet, må du være oppmerksom på å plassere pengene pent, og skille store sedler og småsedler, slik at den er praktisk å ta.I tillegg er bankkort best plassert i kortsporet.

Sesongbestemt samlokaliseringsmetode: Ulike årstider er egnet for lommebøker i forskjellige farger, for eksempel sommer, lyse lommebøker ser mer egnet ut for anledningen;om vinteren er mørke lommebøker mer egnet for miljøet


Innleggstid: 12. oktober 2022