• ny_tilbake

BLOGG

Feng shui av håndvesker for kvinner

Feng shui av kvinnevesker er veldig viktig, og feng shui er spesielt verdsatt av kineserne.Som et must-ha-element for kvinner, kan vi dyktig bruke feng shui for å forbedre vår egen formue ytterligere.Vet du hva feng shui er for håndvesker for kvinner?

Feng shui av håndvesker for kvinner er utsøkt 1
Feng shui av håndvesker for kvinner

Kvinner i dagens samfunn blir mer og mer selvstendige, og det er sterke kvinner på ulike felt.Som et must-ha-element for kvinner på arbeidsplassen, kan håndvesker brukes dyktig til å forbedre karrierelykken ytterligere ved å bruke feng shui.

1. Håndveske farge

1. Velg fargen du liker i henhold til numerologien.Hver kvinne har sin egen favorittfarge innen numerologi, så håndvesken din bør matche favorittfargen hennes.For eksempel, hvis du liker å bruke grønt i numerologi, må du velge en grønn serie med håndvesker, og unngå å bruke rød (grønn) og gul (tilsvarende).

2. Du kan velge etter fargen på klærne.Hvis fargen på klærne på kroppen din samsvarer med favorittfargen din i henhold til din egen numerologi, kan du bruke andre farger til håndvesken.Det skal bemerkes at stilen til vesken ikke bør være for stor.

For det andre bør anledningen til vesken være tydelig

1. Gå til en bankett.Når du skal på bankett, bør du velge en liten håndveske, som rett og slett kan inneholde penger, kredittkort, mobiltelefoner, nøkler, leppestift og sminkespeil, og så kan du gå lett til middagsselskapet.

2. Cocktailfest eller dansefest.Når du velger en veske, bør den være rimelig matchet med kveldsklær, og utførelse og kvalitet bør være av høy kvalitet.Materialet kan være sateng, fløyel, lakkskinn, perleklede og så videre.Velg svart eller metallisk farge, som effektivt vil øke rikdommen din.

3. Uformelle anledninger som klubber.For uformelle anledninger som klubbaktiviteter kan du velge en høykvalitets og rimelig veske, som vil være lett å matche med antrekket.I tillegg, når du velger en vesketype, kan du velge en mer iøynefallende liten veske, som effektivt vil hjelpe deg med å bli hovedpersonen på stedet.

Feng shui av håndvesker for kvinner er utsøkt 2
1. Fargen på vesken er den viktigste

1. Hver kvinne har sin egen favorittfarge innen numerologi.Derfor bør håndvesken matche favorittfargen din, i det minste er det et forhold av gjensidig generasjon, og det må ikke være et forhold med gjensidig tilbakeholdenhet.For eksempel: Tenk deg at du liker å bruke grønt i numerologi, så er vesken din best å ikke bruke rød (grønn), gul (tilsvarende), andre farger er fine.

2. Påminnelse: Hvis fargen på klærne du har på deg allerede samsvarer med favorittfargen din i numerologi, og er i et gjensidig forhold, så kan du bruke andre farger til vesken din, fordi fargen på klærne er hovedfargen, og vesken er bare en pynt.

For det andre bør veskestilen ta hensyn til

1. Stilene til håndvesker er nesten forskjellige, og de er forskjellige hvert år og hver sesong.Men uansett hvordan det endrer seg, minn kvinnelige venner: Håndveskestilen din bør ikke være for stor, hvis den er for stor, vil den ikke være en veske, men bli en veske.

2. Skal vesken bæres på skulderen eller i hånden?Lær deg et triks: du kan frimodig bære hvilken som helst veske som matcher favorittfargen din;mens for håndvesker som ikke er relatert til hverandre, kan du bære den for hånd.Bare på denne måten kan den sittende nykonfucianismen utvikle sine styrker og unngå sine svakheter.Eksempel: Hvis du er en stor fan av den lille sorte kjolen, er det også et godt valg å velge en veske i en slående farge som lilla eller fersken.

Tre, veske anledninger bør være klare

1. Som nevnt ovenfor, i tillegg til å matche fargen på favorittvesken din, snakket du også om stilen på vesken.Faktisk er det ikke slurvete å vurdere anledningen til håndvesker.

2. Bruk forskjellige stiler og farger på klær ved forskjellige anledninger, nesten hver kvinne vet dette.Men, spør en venninne: Skiller håndvesken din anledningen?Noen venner ignorerer dette problemet: det er ikke bra å ikke dele poser når du går på jobb, går på banketter, forhandler, reiser eller til og med handler eller går på grønnsaksmarkedet.

3. Vanligvis bør en liten håndveske brukes til formelle anledninger, fordi den samsvarer med forholdet mellom gull og vann i fysiologien.For eksempel: hvis du går på en bankett, så lenge du kan holde kontanter, kredittkort, mobiltelefoner, nøkler, leppestift og en liten veske for sminkespeil, og du er klar til å dra til middagsselskapet uten noe å bekymre seg over.

For det fjerde må fødselen av håndvesker bli forstått

Fødselen av håndvesker refererer til om håndveskene er merket eller ikke.Det antas at fra et fysikksynspunkt, selv om håndvesker har høye og lave priser, er det ingen forskjell mellom høy og lav.Selvfølgelig er en kvinnes veske et symbol på en kvinnes identitet på en måte.Det anbefales at kvinnelige venner oppsummerer veskene sine for å se om de kan skille mellom formelle og uformelle anledninger.Eksempel:

Håndvesker for formelle anledninger:

Som for eksempel cocktailfester og danser, husk å matche kveldsklær og håndvesker rimelig.Dette er ikke tiden for å være sparsommelig: Billige stiler kan til og med slå deg ut fra topp til tå.

Håndvesker med høy utførelse og kvalitet er ditt kloke valg.Materialet kan være sateng, fløyel, lakkskinn, perleklede og så videre.Ønsker du å gjøre en mer langsiktig investering kan du velge sort eller noen metalliske farger.

Håndvesker for uformelle anledninger:

Hvis du er en hyppig besøkende på klubber og PUBer, er det mer praktisk å velge billige håndvesker av høy kvalitet.Du trenger i hvert fall ikke bekymre deg for å miste for mye hvis du mister dem.Dette betyr selvfølgelig ikke håndvesker for uformelle anledninger.Valget er ikke viktig.opp.

Det mest grunnleggende prinsippet: denne vesken skal kunne matche minst tre eller flere plagg.En spesiell, iøynefallende veske kan få hele kroppen til å skinne.

Utvalg av daglige håndvesker:

Prøv å velge en veske med stor STØRRELSE slik at du kan legge flere ting.Minn venner: ikke bare ta tak i håndvesken og gå på shopping, konsekvensene vil være svært ille.

Feng shui av håndvesker for kvinner er utsøkt 3
1. Hver kvinne har sin egen favorittfarge innen numerologi.Derfor bør håndvesken matche favorittfargen din, i det minste er det et forhold av gjensidig generasjon, og det må ikke være et forhold med gjensidig tilbakeholdenhet.Forutsatt at numerologien din liker å bruke grønt, så er vesken din best å ikke bruke rød (grønn), gul (tilsvarende), andre farger er fine.

Vær oppmerksom på stilen til vesken

2. Er det bedre å bære vesken på skulderen eller i hånden?Du kan frimodig bære vesken som matcher favorittfargen din;men for håndvesken som ikke er relatert til hverandre, kan du bære den for hånd.Bare på denne måten kan den sittende nykonfucianismen utvikle sine styrker og unngå sine svakheter.Hvis du er en stor fan av den lille sorte kjolen, er det også et godt valg å velge en veske i en dristig farge som lilla eller fersken.

I tillegg til å matche fargen på favorittvesken din, er det også stilproblemer.Å bruke forskjellige stiler og farger til forskjellige anledninger er noe nesten hver kvinne vet.Men har håndveskene dine blitt preget av anledning?Noen venner har en tendens til å ignorere dette problemet: å gå på jobb, gå på banketter, forhandle, reise, til og med handle og gå på grønnsaksmarkedet skiller ikke mellom håndvesker, noe som er ganske dårlig.Vanligvis brukes en liten håndveske i formelle anledninger, fordi den er i tråd med forholdet mellom metall og vann i fysiologien.Skal du for eksempel på middagsselskap, så lenge du har en liten håndveske som kan inneholde kontanter, kredittkort, mobiltelefoner, nøkler, leppestift og sminkespeil, kan du gå lett til middagsselskapet.

For cocktailfester og danser, husk å matche kveldstøyet med håndvesken.Dette er ikke tiden for å være sparsommelig, og billige stiler kan til og med slå deg ut fra topp til tå.Håndvesker med høy utførelse og kvalitet er ditt kloke valg.Materialet kan være sateng, fløyel, lakkskinn, perleklede og så videre.Ønsker du å gjøre en mer langsiktig investering kan du velge sort eller noen metalliske farger.

Hvis du er en hyppig besøkende på klubber og PUBer, er det mer praktisk å velge billige håndvesker av høy kvalitet.Du trenger i hvert fall ikke bekymre deg for å miste for mye.Dette betyr selvfølgelig ikke at valget av håndvesker for uformelle anledninger ikke er bra.viktig.Det mest grunnleggende prinsippet: Denne vesken skal kunne matche minst tre eller flere plagg.En spesiell, iøynefallende veske kan få hele kroppen til å skinne.

Velg en veske med en større STØRRELSE så mye som mulig slik at du kan legge flere ting i den.

 

 


Innleggstid: 09-02-2023