• ny_tilbake

BLOGG

Hva slags veske passer for kvinner i alderen 26-35

fasjonabel messenger skulderveske for kvinner
Den enkle og elegante ensfargede designen fremhever den lavmælte og luksuriøse designstilen.
fasjonabel messenger skulderveske for kvinner
Utsøkt kantdesign, som en stor kapasitet i en liten bag, reise eller shopping, enkel stil.
bag one shoulder retro frostet mor og datter bag messenger dameveske
Denne vesken har to snorer, en kort som kan bæres for hånd og en lang som kan bæres på skulderen, og har et glidelåselement, som er veldig enkelt og stilig.
bag one shoulder retro frostet mor og datter bag messenger dameveske
Den nye trendy retro damevesken er laget av høykvalitets og teksturert okseskinnstoff, som er veldig behagelig å håndtere.Det indre av vesken er delt inn i mange uavhengige rom.
vanntett oppbevaringsveske for menn, bærbar lerretsveske for kvinner
Genialt design, ulike farger, liten og søt, kreativ og bærbar, vakker og praktisk, det er det beste valget for ditt kreative liv.
vanntett oppbevaringsveske for menn, bærbar lerretsveske for kvinner
Utsøkt og elegant håndverk, delikat skreddersøm, er et must for korte turer.
kvinners ny koreansk stil all match skulderveske
Utsøkt utførelse, liten kropp, stor kapasitet, delikat håndfølelse, kan holdes diagonalt over den ene skulderen, moten beveger seg med deg!
kvinners ny koreansk stil all match skulderveske
Blomstrer med en romantisk atmosfære, kan den unngå slitasje på vesken, og posekapasiteten kan legge ned lommeboken.I år er ulike miniryggsekker og vesker populære, som er veldig behagelige å bære.

Under normale omstendigheter kan du også filtrere i henhold til følgende tre metoder:
Velg først vesker i henhold til klesstilen, og ta en titt på garderoben din.Om det er flere klær med firkantede og høytidelige hjørner, eller mer fritidsklær med avrundede hjørner, høytidelig og avslappet, til slutt, hvilken type klær som har overtaket, hvilken type vesker bør velges.Hvis du er en kvinne som følger mote og elsker å bruke trendy farger, bør du velge vesker som koordinerer med populære farger;hvis du elsker å bruke solide farger, bør du velge vesker med lyse og fancy farger.
Når du skal velge veske, må du også vurdere hvilke klær du vanligvis bruker.Hvis du liker å bruke gutteklær som T-skjorter og sportsklær, bør du velge "harde vesker" som nylon, plast, okseskinn og tykt lerret.Hvis du liker å bruke jenteklær som strikkede gensere og skjorter, bør du velge "myk innpakning" av blonder, mykt okseskinn, lin og myk bomull.
3. Kvinner i alderen 26-35 er generelt mer rolige, smakfulle og har meninger om livet.Men fordi alle er forskjellige, kan de like forskjellige veskestiler.Imidlertid er den klassiske, modne og elegante veskestilen fortsatt foretrukket av denne hvitsnippgruppen.De fleste av dem er velkomne, selvfølgelig, det er mange søte stiler, som japanske og koreanske søte serier.Men generelt er det fortsatt dominert av europeisk og amerikansk mote, sjenerøse og komfortable modeller.Noen kvinner med smak liker noen populære elementer, som krokodillemønster, diamantmønster, etc., motorsykkelelementer, etc., som er varige i veskens verden.

 


Innleggstid: 30. september 2022